SOM FORANDRINGSTOPLEDER

Som topleder har vi sammensat et udviklingsforløb som supplerer dine kompetencer...

Som Forandringstopleder

Som forandringstopleder - Executive Mentor og Ledelses Workshop

Som topleder har vi sammensat et udviklingsforløb som sikre at du som forandringstopleder, sammen med din organisation, kan gennemføre forandring med succes.

Udviklingsforløbet består af 2 moduler : Executive Mentor og Ledelses Workshop med viden om Ledelse af Forandring®, praktisk viden og forståelse om effektiv gennemførsel af forandring på individuel-, gruppe-, og organisationsniveau.

Workshop & mentor forløbet

- supplerer dine forandringstopleder kompetencer

Som Forandringstopleder

kompetence-praktikker

Du har 2 muligheder

Tilmelding UDDANNELSE-medlemskab

Få adgang til SOM FORANDRINGSTOPLEDER – prøv GRATIS i 7 dage – derefter kr. 245,- excl. moms pr. måned.

SOM FORANDRINGSTOPLEDER

Få adgang til SOM FORANDRINGSTOPLEDER kr. 490,- excl moms.


Modul 1: Forandringsleder Workshop

Ledelses Workshoppen er en praktisk workshop specielt til ledelsesgruppen, som ønsker en bedre forståelse af forandring, hvad som ligger bag forandringen, forstå værdien af  Ledelse af Forandring® og hvordan dette kan blive en væsentlig ledelseskompetence i virksomheden.

På workshoppen lærer deltagerne hvordan man effektivt håndterer og kommunikerer forandringen. Efter workshoppen vil man kunne forstå sammenhængen i forandringen og dermed være bedre rustet til sikring af en højere og mere effektiv gennemførselsprocent af virksomhedens forandringsprojekter.

Modul 2: Executive Mentor - forandringsrådgivning af topledelsen

Executive Mentor rådgiver topledelsen, som ønsker at forstå værdien af Ledelse af Forandring® og hvordan denne ledelseskompetencen skaber vedvarende konkurrenceevne. Og forstå sammenhængen i "Ledelse af Forandring®" og hvordan denne ledelseskompetencen sikre en højere og mere effektiv gennemførselsprocent - af virksomhedens forandringsprojekter.

Formål og udbytte

  • Afgøre værdien af Ledelse af Forandring® og hvad dette betyder for virksomheden.
  • Afgøre roller og ansvar som forandringsledelsen har.
  • Udvikle en effektiv ledelse af forandringsprojekterne.
  • Vurdere forskellige forandringsinitiativer og deres indvirkning eller manglende indvirkning.
  • Forstå sammenhængen mellem visionen, strategi og implementeringen af forandringen.
  • Anvende "Ledelse af Forandring®" og dens proaktive værktøjer som reducerer risiko og forøger sikkerheden for succesfulde gennemførte forandringsprojekter.

Deltager

Deltager: Ledere som er ansvarlig for at implementere forandring - top- og mellemledere som er leder af forandring - HR medarbejdere som supporterer forandring - IT og projektledere -og eksterne forandrings-konsulenter.

Forudsætninger: Det forudsættes at man har arbejdet med gennemførsel af forandring.

Forberedelse: Hver deltager medbringer sit eget planlagte individuelle projekt, projektmanualen for Ledelse af Forandring®, projekt relaterede materialer, historie om gennemførte forandringer, effekten af gennemførte forandringer, projektplaner (gennemførte som ikke gennemførte) og data om modstand mod forandring og data genereret via Forandringsmodellens Informations Matrix som skal benyttes under workshoppen.

Prisen indeholder

  • Workshopmateriale: Deltagerne vil modtage "net2change - Ledelse af Forandring®" + nødvendige arbejdsskemaer.

ER PÅ VEJ